Tamo daleko: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Versi 1: éjaan, replaced: uripe → uripé (2)
(éjaan, replaced: gereja → gréja, nduwèni → duwé)
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: uripe → uripé (2))
Ing kana, kanggo serdhadu Serbia sing pada mlaku
Ing kana,adoh, yèn lili putih pada mekaran
Ing kana paring uripeuripé bapa lan anak bebarengan
Ing kana paring uripeuripé bapa lan anak bebarengan
Ing kana, yèn morava mili
Ing kana,Aku ninggal ana Ing mburi lambang lan salibku
352.737

besutan