Kodhak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Jinising Kamera: éjaan, replaced: Sahingga → Saéngga
(éjaan, replaced: kalian → kaliyan (4))
(→‎Jinising Kamera: éjaan, replaced: Sahingga → Saéngga)
'''Kamera Single Lens Reflect'''
 
Kamera punika gadhah cermin datar ingkang wonten ing wingking lensa. SahinggaSaéngga punapa kemawon objek ingkang dipunsawang déning pemotret inggih sami kaliyan punapa ingkang dipuntangkap déning filem.<ref name="internet 3"/>
 
'''Kamera instan'''
352.737

besutan