Allah: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Tembung-tembung gabungan ingkang ngandhut asma Allah: éjaan, replaced: Nggadhahi → Gadhah
(→‎top: éjaan, replaced: terjemahan → pertalan (2))
(→‎Tembung-tembung gabungan ingkang ngandhut asma Allah: éjaan, replaced: Nggadhahi → Gadhah)
* [[Allahuakbar]] (الله أكبر) (Gustialah iku Mahaagung)
* [[Bismillah]] (بسم الله ) (Kelawan nyebut asmaning Gustialah)
* [[Insyaallah]] (إن شاء الله) (Manawi Gustialah NggadhahiGadhah Kajeng)
* [[Masyaallah]] (ما شاء الله) (Punika Kekajenganipun Gustialah)
* [[Subhanallah]] (سبحان الله) (Dipunsucikaken Gustialah (kelawan panembahipun) )
348.872

besutan