Wikimedia Commons: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: migunaaké → migunakaké
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
(→‎top: éjaan, replaced: migunaaké → migunakaké)
'''Wikimedia Commons''' (uga disebut "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka [[Yayasan Wikimedia]]. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.
 
Proyèk iki diusulaké wulan [[Maret]] [[2004]] lan diluncuraké tanggal [[7 September]] [[2004]]. Sasaran mliginé commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file sing dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunaakémigunakaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.<sup>[http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Village_pump_%28news%29&diff=prev&oldid=6980571]</sup>
 
Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa ya iku [[GNU Free Documentation License]], lisensi [[Creative Commons]] kanthi tanpa watesa panggunaan lan [[domain umum]].
352.730

besutan