Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

339 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Bak Wedhi: pérangan anyar
(→‎Wiki Mrebawani II: pérangan anyar)
(→‎Bak Wedhi: pérangan anyar)
 
Sumangga Pak, dipirsani parembugan artikelé njenengan sing uwis dipriksa, yèn ana sing cacah tembungé utawa rujukané isih kurang, bisa diganepi. Matur nuwun. [[Panganggo:Notanotheramy|Notanotheramy]] ([[Parembugan Panganggo:Notanotheramy|rembugan]]) 15 Agustus 2017 04.22 (UTC)
 
== Bak Wedhi ==
 
Pak njenengan menawi badhé nyobi-nyobi wonten bak wedhi, wonten kaca iki waé, Pak
 
[[Panganggo:Ganyong/Bak wedhi]]
 
Matur nuwun. '''&middot;&middot;&middot;''' <span title="Aku mbiyèn">🐱</span> [[User:Notanotheramy|'''Amy''']] '''&middot;''' [[User talk:Notanotheramy|(Parembugan)]] 20 Sèptèmber 2017 09.11 (UTC)