Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

156 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎Bak Wedhi: pérangan anyar)
 
Matur nuwun. '''&middot;&middot;&middot;''' <span title="Aku mbiyèn">🐱</span> [[User:Notanotheramy|'''Amy''']] '''&middot;''' [[User talk:Notanotheramy|(Parembugan)]] 20 Sèptèmber 2017 09.11 (UTC)
 
matur nuwun. Aku mau golek bak wedhi ora ketemu. [[Panganggo:Ganyong|Ganyong]] ([[Parembugan Panganggo:Ganyong|rembugan]]) 20 Sèptèmber 2017 09.26 (UTC)
2.820

besutan