Wikipedia:Angkringan: Béda antara owahan

120 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl #WikiMrebawani
* {{vote|yes}} [[Panganggo:Anggoro|ang]] ([[Parembugan Panganggo:Anggoro|rembugan]])
* {{vote|yes}} --[[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] ([[Parembugan Panganggo:Beeyan|rembugan]]) 21 Sèptèmber 2017 10.40 (UTC)
*{{vote|yes}} [[Panganggo:Ganyong|Ganyong]] ([[Parembugan Panganggo:Ganyong|rembugan]]) 21 Sèptèmber 2017 11.40 (UTC)
 
== Discussion on synced reading lists ==
2.820

besutan