Paraceratherium: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: antarane → antarané, genus → génus, liyane → liyané
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
(éjaan, replaced: antarane → antarané, genus → génus, liyane → liyané)
}}
 
'''Paraceratherium''' ya iku jinis dinosaurus sing urip nalika jaman pungkasan. Jeneng liyaneliyané ya iku 'Baluchitherium'. Kéwan iki diprakirakake urip ing antaraneantarané jaman Miocene kawitan.
 
== Pranala njaba ==
{{reflist}}
 
== Uga delengen ==
* [http://dsc.discovery.com/convergence/beasts/photo/photo2/slide_05.html Indricotherium]
* [http://dsc.discovery.com/convergence/beasts/know/fortelius.html Discovery Channel - Answers from Dr. Mikael Fortelius]
352.737

besutan