Naskah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, siap → siyap, sijine → sijiné
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, siap → siyap, sijine → sijiné)
'''Naskah''' ya iku salah sijinesijiné objek kajian [[filologi]]. Naskah iku nduwèniduwé arti kang béda - beda.
Kayadene:
 
# karangan kang iseh ditulis nganggo tangan
# Karangan [[wong]] kang durung diterbitke utawa iseh karya asli
# Bahan berita kang siapsiyap diset
# Rancangan
2. Kamus Indonésia - Inggris
352.737

besutan