Listrik: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sijine → sijiné
(éjaan, replaced: anane → anané, antarane → antarané, cahaya → cahya, digunakake → digunakaké (3), energi → ènergi, industri → indhustri, muatan → momotan (9), sifate → sipaté, Tuladhane → Tuladhané, amerga → amarga (2))
(→‎top: éjaan, replaced: sijine → sijiné)
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Scottobear - 051231 sun (by-sa).jpg|thumb|250px|Petir salah sijinesijiné wujud listrik]]
 
'''Kalistrikan''' ya iku sipat barang kang metu saka anané momotan listrik.<ref name="internet1">[http://carapedia.com/pengertian_definisi_listrik_info3192.html pengertian listrik] (dipunundhuh tanggal 2 Januari 2013)</ref> Listrik uga bisa ditegesi kaya ing ngisor iki:
348.872

besutan