Magénta: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, dasar → dhasar, Masyarakat → Masarakat, sijine → sijiné
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning (2))
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, dasar → dhasar, Masyarakat → Masarakat, sijine → sijiné)
 
h=300|s=100|v=100
|source=[[Warna web#Nama-nama warna X11|X11]]}}
'''Magénta''' ('''fuchsia''') ya iku salah sijinesijiné [[warna]] dasardhasar sakai sistem CMYK ing sajeroning percetakan. ''Pendekatan'' marang warna iki saka sistem RGB kanthi nyampurake abang lan biru kanthi maksimum.
 
MasyarakatMasarakat awam kerep kliru bedhakaken magénta karo jambon utawa abang. Babagan iki ora patiya trep amarga ana unsur biru ing sajeroning warna iki.
 
''Magénta'' ya iku jinis [[warna]] antarané [[ungu]] lan [[Mawar (warna)|mawar]].
== Uga delengen ==
 
* [[DaftarPratélan warna]]
 
{{Corak warna merah}}
352.737

besutan