Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
typo
(+nav template)
c (typo)
| <br />18 Kecamatan<br />
|-
| [[PedhunungPedunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 686.000 (2003)<br />+/- 462 jiwa / km²
|-
|-
| [[Agama]]:
| [[Kejawen|Kejawèn]], [[Islam]], [[ProtestanProtèstan]], [[KatolikKatulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]
|-
| Basa:
|}
 
'''Kabupaten Gunung Kidul''' iku salah siji kabupatenkabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasinelokasiné ing sisisisih [[wetanwétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[ibukutha]] kabupatenekabupatené, kota-kota liyaneliyané : ---, lan liya-liyane. LuasJembar wilayah KabupatenKabupatèn iki ± 1.485,36 km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
== Pemerentahan ==
 
Kabupaten Gunung Kidul ketatakatata sakingjroning 18 [[kecamatan]], 144 [[désa]] lan [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupaten Gunung Kidul yaiku:
 
* [[Kecamatan Gedangsari, Gunung Kidul|Kecamatan Gedangsari]]
78.624

besutan