Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
c (typo)
| <br />+/- 686.000 (2003)<br />+/- 462 jiwa / km²
|-
| [[Suku Bangsabangsa]]:
| [[wong Jawa]]
|-
|}
 
'''Kabupaten Gunung Kidul''' iku salah siji kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasiné ing sisih [[wétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[ibukutha]] kabupatené, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyaneliyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.485,36 km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
== Pemerentahan ==
 
Kabupaten Gunung Kidul katata jroning 18 [[kecamatan]], 144 [[désa]] lan [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing KabupatenKabupatèn Gunung Kidul yaiku:
 
* [[Kecamatan Gedangsari, Gunung Kidul|Kecamatan Gedangsari]]
78.624

besutan