SARS: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, panyakit → lelara, penyakit → lelara, disebabke → disebabaké
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, panyakit → lelara, penyakit → lelara, disebabke → disebabaké)
'''SARS''' utawa '''Severe Acute Respirotary Syndrom''' sing tegese '''Sindrom Sesak Nafas Akut''' iku [[panyakitlelara]] sing disebabkedisebabaké virus kang jenenge Coronovirus sing racaké mung njalari lara flu biasabiyasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akèh kang klebon obat kimia sing ora alami.
 
[[Kategori:Lelara]]
 
 
{{stub|penyakitlelara}}
352.737

besutan