Arimbi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: gugur → palastra (2)
(→‎top: éjaan, replaced: golek → golèk, nduwèni → duwé (2))
(→‎top: éjaan, replaced: gugur → palastra (2))
Dewi Arimbi duwé kasektèn bisa malih rupa saka wujudé raseksi dadi putri jatmika.
 
Arimbi duwé sipat lan watek: jujur, setya, bekti lan tresna marang putrané. Arimbi gugurpalastra ing Perang Bharatayudha mbéla putrané Gathotkaca sing gugurpalastra amarga kena panah Kunta duwèké Adipati Karna raja nagara Awangga.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan