Mangsa panas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pesisir → pasisir
(→‎top: éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber)
(→‎top: éjaan, replaced: pesisir → pasisir)
Ing wilahan lor bumi, mangsa panas diwiwiti watara tanggal [[21 Juni]] nganti [[23 September]], sauntara ing wilahan kidul bumi mangsa panas diwiwiti watara tanggal [[21 Dhésèmber]] tekan [[21 Maret]].
 
Ing akèh nagara, mangsa panas iku mangsa préinan [[sekolah]]. Ing mangsa iki wong-wong seneng lunga menyang [[pesisirpasisir]] kanggo [[pepanas]]. Saliyané iku, ing mangsa panas [[woh|woh-wohan]] lan [[tetanduran]] lumrahé lagi tuwuh ngrembaka.
 
== Pirsani uga ==
352.737

besutan