Embing-embing: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagean saka → péranganing
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
(→‎top: éjaan, replaced: bagean saka → péranganing)
'''Plasenta''' utawa '''tembuni''' iku [[organ]] sajeroning [[rahim]] ing mangsa [[ngandhut]] sing mènèhi [[nutrisi]] lan nglindhungi [[janin]] sajeroning [[kandhutan]].
 
Plasenta sajeroning [[botani]] minangka [[analogi]] plasenta. Plasenta minangka bagean sakapéranganing [[woh]] lan nglindhungi saluran sing nggawa hara sing diperlokake wiji kanggo perkembangan.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan