Telik sandhi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: golek → golèk, liyane → liyané, nduweni → duwé, bagean saka → péranganing
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: golek → golèk, liyane → liyané, nduweni → duwé, bagean saka → péranganing)
'''Telik sandhi''', (''spionase'', saka [[basa Prancis]] : ''espionnage'') ya iku tumindak ngumpulake informasi kang dianggep rahasia magayutan sawijining [[organisasi]] tanpa idin kang sah saka kang nduweniduwé informasi mau. Kang mbedakakae telik sandhi dibandhing laku [[intèlejèn]] liyaneliyané ya iku telik sandhi golekgolèk informasi kanthi langsung mlebu ing papan kang ana informasi iku, utawa langsung saka wong kang mangerteni babagan informasi mau banjur mbocorake marang pihak liyan kanthi pira-pira alasan. Mulane, telik sandhi asring tumindak kanthi [[nyaru]] dadi wong njero, wong kang cerak utawa malah dadi bagean sakapéranganing organisasi kang ditelisik.
 
==Telik sandhi kang kawentar==
352.737

besutan