Kali Awash: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paraden → paredèn, ngelakoni → nglakoni
(éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan, spesies → spésies, sijine → sijiné)
(→‎top: éjaan, replaced: paraden → paredèn, ngelakoni → nglakoni)
 
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/10
}}
'''[[Awash]]''' (bisa dieja '''Hawash''') ya iku salah sijiné kali utama kang dumunung ana ing [[Ethiopia]]. Manungsa bisa ngelakoninglakoni urip ana ing paradenparedèn (lembah) Awash minangka wiwit spésies. [[Awash Tengah]] uga kagolong panggonan kang tinemu sisa [[hominid]] pra-manungsa kang tinemu.
 
== Pratélan pustaka ==
352.737

besutan