Gedhung Saté: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: mirip → mirib
(→‎Konstruksi: éjaan, replaced: perpustakaan → pabukon)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: mirip → mirib)
 
== Sajarah ==
Nalika diyasa gedhong satè ngentékaké béya kang cacahé [[enem]] [[yuta]] [[Gulden]].<ref name="internet4"/> Saka angka enem kang nuduhaké entéké béya kanggo yasa iki disimbolaké kanthi enem [[wiji]] [[satè]] kang katusuk kang manggon ing puncak gedhong ing menara sentralé.<ref name="internet4"/> Vèrsi liya nerangaké yèn ornamèn kang miripmirib satè iku enem wiji [[jambu wer]] utawa [[mlathi]].<ref name="internet4">[http://www.dnaberita.com/Leisure-detail.php?id=36 dnaberita.com](dipunundhuh tanggal 31 Mèi 2011)</ref>
 
== Konstruksi ==
352.737

besutan