1273: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1273
c (bot Membuang: lmo:1273)
c (bot Menambah: nds:1273)
[[nah:1273]]
[[nap:1273]]
[[nds:1273]]
[[new:१२७३]]
[[nl:1273]]
7.463

besutan