Aktor: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: penting → wigati
(→‎top: éjaan, replaced: penting → wigati)
'''Aktor''' utawa '''juru paraga''' miturut kamus [[basa Indonésia]] ya iku: (1) wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana [[radhio]], [[tivi]], utawa [[filem]],(2) wong lanang kang pentas ing acara utawa prastawa pentingwigati.<ref name="Kamus Basa Indonésia 1">[http://kamusbahasaindonesia.org/aktor#ixzz1up03c7Ep http://kamusbahasaindonesia.org] (dipunaksès tanggal 15 Mèi 2012</ref>
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan