Kertu pos: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: penting → wigati
(→‎top: éjaan, replaced: alat → piranti, jabatan → kalungguhan, luar negeri → jaban rangkah, penelitian → panalitèn)
(→‎top: éjaan, replaced: penting → wigati)
Ilmu panalitèn lan nglumpukaké kertu pos diarani [[deltiologi]].<ref name="internet2">[http://www.newsindo.com/kartupos/menarik.htm newsindo.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
Kartu pos biyasané ana gambaré.<ref name="internet1"/> Gambar kang ana ing kertu pos kaya ta gambar panggonan kang misuwur ing salah sawijining nagara iku, gambar wong, gambar alam kaya ta [[gunung]], [[segara]], [[kapal]], [[kéwan]]-kéwan kaya ta kéwan kang langka lan dadi ciriné nagara iki, utawa gambar wong kang nduwéni kalungguhan kang dhuwur ing nagara.<ref name="internet1"/> Kertu pos uga kena kanggo ucapan [[Natal]], taun baru, lan dina riyaya kaya ta [[Idul Fitri]], lan dina kang dianggep pentingwigati ing nagara iku.<ref name="internet1">[http://www.indonesianewsonline.com/prangko/stamps/koleksi.htm indonesianewsonline.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan