Sutan Syahrir: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan, jabatan → kalungguhan)
c
 
== Babad slira ==
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Groepsportret met leerlingen van de openbare Muloschool TMnr 60016264.jpg|thumbjmpl|leftkiri|250px|Sekolah MULO ing Medan (watara taun 1925)]]
 
Syahrir lair saka pasangan Mohammad Rasad gelar Maharaja Soetan bin Soetan Leman gelar Soetan Palindih lan Puti Siti Rabiah kang asalé saka [[Koto Gadang, IV Koto, Agam|Koto Gadang]], [[Kabupatèn Agam|Agam]].<ref name="internet2">[http://www.biografitokohdunia.com/2011/02/biografi-biografi-sutan-syahrir.html www.biografitokohdunia.com]</ref><ref name="indo">[http://www.sutansjahrir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6 www.sutansjahrir.com]</ref> Bapak saka Syahrir njabat dadi penaséhat [[sultan Deli]] lan kepala jaksa (''landraad'') ing [[Kutha Medan|Medan]].<ref name="internet2"/> Syahrir seduluran tunggal bapak karo [[Rohana Kudus]], aktivis lan [[wartawan]] wadon kang misuwur.<ref name="internet2"/> Syahrir sekolah ana ing ([[ELS]]) lan sekolah menengah ([[MULO]]) paling apik ing Kutha Medan, lan mbetaheken kumpul karo wong Walanda lan buku-buku asing lan atusan novèl Walanda.<ref name="internet2"/> Mbengine Sutan ngamèn ing [[Hotèl De Boer]] (saiki [[Hotèl Natour Dharma Deli]]), hotèl mirunggan kanggo tamu-tamu kulit putih.<ref name="internet2"/>
11.291

besutan