Zhu Rongji: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dereng → dèrèng
(→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku)
(→‎top: éjaan, replaced: dereng → dèrèng)
'''Zhu Rongji''' ([[pinyin]]: Zhū Róngjī; [[Wade-Giles]]: Chu Jung-chi; {{lahirmati|[[Changsha]], [[Hunan]]|1|10|1928}})ya iku sapriyantun negarawan [[Republik Rakyat Tiongkok]] ingkang menjabat dados pangarsa Partai ugi Walikota wonten ing [[Shanghai]] antawis taun 1987 ugi 1991, sadereng menjabat dados gubernur [[Bank Rakyat Tiongkok]] antawis taun 1993 ugi 1995, ugi lajeng [[Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]] datheng-5 antawis taun 1998 ugi 2003.
 
Zhu pensiun wonten taun 2003, ugi derengdèrèng sapriyantun tokoh publik sejak kala punika. Perdana menteri Zhu ugi wiyar dipuntepang amargi humor berselera ugi karisma.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan