1288: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1288
c (bot Membuang: lmo:1288)
c (bot Menambah: nds:1288)
[[nah:1288]]
[[nap:1288]]
[[nds:1288]]
[[new:१२८८]]
[[nl:1288]]
7.463

besutan