Provinsi Rovigo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (11), propinsi → provinsi (3)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (11), propinsi → provinsi (3))
 
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = PropinsiProvinsi Rovigo|
name = Rovigo|
region = [[Veneto]] |
coatofarms = |
}}
'''PropinsiProvinsi Rovigo''' (''Provincia di Rovigo'') iku [[PropinsiProvinsi Italia|propinsiprovinsi]] ing ''regione'' [[Veneto]], ing [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[kutha]] [[Rovigo]].
PropinsiProvinsi iki wewatesan ing sisih lor karo propinsiprovinsi [[PropinsiProvinsi Verona|Verona]], [[PropinsiProvinsi Padova|Padua]] lan [[PropinsiProvinsi Venisia|Venesia]], ing sisih kidul karo [[PropinsiProvinsi Ferrara]] lan ing sisih kulon karo [[PropinsiProvinsi Mantua]].
Ing wétan wewatesan karo [[Segara Adriatik]].
<!--
-->
== Komunitas ==
Ana 50 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing propinsiprovinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>. Miturut data tanggal [[30 Juni]], [[2005]], ''comuni'' utama miturut populasi ya iku:
{| class="wikitable"
!''Comune''
 
<br />
{{PropinsiProvinsi Rovigo|nocat=yes}}
{{Veneto}}
{{Italia}}
 
[[Kategori:PropinsiProvinsi Italia|Rovigo]]
 
 
351.333

besutan