Mapai: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: negara → nagara, béa → béya
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎top: éjaan, replaced: negara → nagara, béa → béya)
Parté iki didhegaké déning A. D. Gordon lan Ahdut HaAvoda tanggal 5 Januari 1930.
 
Nalikané aktip, parté iki nganaké reformasi progresif, kaya ta kesejahteraan negaranagara, nyedhiakaké pendapatan, keamanan, lan aksès mèh tanpa béabéya kanggo subsidi kesehatan lan sosial
 
==Réferènsi==
350.349

besutan