Provinsi Ferrara: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, Mei → Mèi, Propinsi → Provinsi (8), propinsi → provinsi (2))
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
'''Provinsi Ferrara''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Ferrara'') iku [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Emilia-Romagna]], [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[Ferrara]].
 
Jembar wewengkon 2,632&nbsp;km², lan total populasi 349,774 (2005). Ana 26 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>, delengen [[Comuni ing Provinsi Ferrara]]. Ing tanggal [[30 Mèi]], [[2005]], komunitas utama miturut cacahing padunungsing ndunungi antarané:
 
{| class="wikitable"
352.737

besutan