Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
 
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwésing padunungndunungi 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
352.737

besutan