Powiat Sanok: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi)
 
}}
 
'''Powiat Sanok''' iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya iku [[Sanok]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsiprovinsi Subkarpathia]] lan nduwésing padunungndunungi 94.622 jiwa.
 
{{provinsi Subkarpathia}}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsiprovinsi Subkarpathia]]
352.737

besutan