Kutha Banyumas: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: tahun → taun, sisi → sisih, Luas → Jembar, Kecamatan → Kacamatan (2), Kabupaten → Kabupatèn, Daftar → Pratélan
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: tahun → taun, sisi → sisih, Luas → Jembar, Kecamatan → Kacamatan (2), Kabupaten → Kabupatèn, Daftar → Pratélan)
|+ style="font-size: large; margin: inherit;"|Kutha Banyumas
|-
|'''[[Wewengkon|LuasJembar wewengkon]]'''||? [[km²]]
|-
|'''[[Penduduk]]'''||~?
| - '''Kepadatan''' ||?/km²
|-
|'''[[Kode telepon]]'''||[[DaftarPratélan kode telepon di Indonésia|0281]]
|-
| align=center colspan=2 |
<small>Situs web resmi: ?
|}
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Het huis van de resident aan de Kanarielaan te Banjoemas. TMnr 60004313.jpg|thumb|right|Alun-alun Banyumas tahuntaun 1905]]
'''Banyumas''' iku kutha cilik ing sisisisih kidul [[Jawa Tengah]]. Ing kutha iki mili [[kali Serayu]] sing muarané ing [[segara kidul]].
 
== Sajarah ==
 
==Priksani Ugi==
* [[KabupatenKabupatèn Banyumas]]
* [[Banyumas, Banyumas|KecamatanKacamatan Banyumas]]
* [[Gethuk gorèng]]
* [[Soto|Sroto]]
* [[Batik Banyumas]]
 
{{KecamatanKacamatan Banyumas}}
{{Kabupatèn Banyumas}}
 
352.737

besutan