Sepur Gaya Baru Malam Selatan: Béda antara owahan

(éjaan, replaced: alat → piranti, ekonomi → ékonomi (2), Ekonomi → Ékonomi (8), endah → éndah, Februari → Fèbruari, hubungan → gayutan, jenis → jinis, mulai → wiwit, seko → saka, tempat → papan)
| -
|}
 
[[Kategori:Artikel garapan ing WikiLatih Jawa]]
[[Kategori:Artikel garapan ing WikiLatih Jawa 1]]
63.645

besutan