Robert Koch: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati
(→‎top: éjaan, replaced: Nobèl → Nobel (5))
(→‎top: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati)
 
 
[[Kategori:Lair 1843]]
[[Kategori:KapatènPati 1910]]
[[Kategori:Dhokter Jerman]]
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel ing babagan fisiologi utawa kadhokteran|Watson]]
352.737

besutan