Edward Bransfield: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: senadyan → sanadyan, Kapatèn → Pati, Kalairan → Lair
(→‎top: éjaan, replaced: tasih → taksih, pesisir → pasisir, dunia → donya)
(éjaan, replaced: senadyan → sanadyan, Kapatèn → Pati, Kalairan → Lair)
Sasampunipun Trinity, Bransfield lajeng manggihaken [[Pulo Elephant]] lan [[Pulo Clarence]]. Nalika kundur dhumateng Chili lan medharaken asil lelampahanipun dhumateng panginggilipun, pihak krajan Britania Raya jebulané boten wigatos kaliyan pamanggihan kasebat lan cathetan dintenan Bransfield sapuniki sampun ical. Namung péta-péta lautipun ingkang taksih wonten.
 
Bransfield nglampahi sisa gesang tanpa naté dipuntepangi wiyar masarakat senadyansanadyan sampun nglampahi pamanggihan wigatos. Panjenenganipun tinar donya taun 1852 lan dipunsarèaken ing [[Brighton]], Inggris.
 
== Réferènsi lan wacan terusan ==
* "The Role of Edward Bransfield in the Discovery of Antarctica", Greenwich Maritime Institute, (Dissertation submitted towards the MA in Maritime History, 2002), Sheila Bransfield MA
 
[[Kategori:KalairanLair 1785]]
[[Kategori:KapatènPati 1852]]
[[Kategori:Panjlajah Britania Raya|Bransfield]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
352.737

besutan