Castile-La Mancha: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi)
 
'''Castilla-La-Mancha''' iku wewengkon otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 79.463 km² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). Kutha krajané ya iku [[Toledo, Spanyol|Toledo]].
 
Provinsi-provinsi:
Propinsi-propinsi:
* Albacete
* [[Ciudad Real]]
352.737

besutan