Paramasan Bawah, Paramasan, Banjar: Béda antara owahan

éjaan, replaced: pedunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: desa → désa (3))
(éjaan, replaced: pedunung → sing ndunungi)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|pedunungsing ndunungi =-
|kapadhetan =-
}}
{{Intro-désa|Paramasan Bawah|[[Paramasan, Banjar|Paramasan]]|Banjar|[[Kalimantan Kidul]]}}
 
== Pranala njaba ==
*[http://banjarkab.go.id/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=29&Itemid=86 Kabupatèn Banjar Ono ing Angka 2006]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
352.737

besutan