Pendhidhikan akadhemik: Béda antara owahan

→‎Ékan pendhidhikan penyelenggara: éjaan, replaced: Satuan → Ékan
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
(→‎Ékan pendhidhikan penyelenggara: éjaan, replaced: Satuan → Ékan)
'''Pendhidhikan akademik''' iku sawijining [[pendhidhikan dhuwur]] sing diarahaké mliginé marang panguwasan lan pangembangan disiplin ngèlmu kawruh, [[tèknologi]], lan/utawa [[seni]] tinamtu, sing nyakup program pendhidhikan [[sarjana]], [[magister]], lan [[dhoktor]].
 
== SatuanÉkan pendhidhikan penyelenggara ==
* [[Paguron dhuwur]]
 
352.737

besutan