Hertz: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Ukuran tikelan: éjaan, replaced: Satuan → Ékan (2), satuan → ékan (2)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(→‎Ukuran tikelan: éjaan, replaced: Satuan → Ékan (2), satuan → ékan (2))
 
== Ukuran tikelan ==
Ukuran tikelan kanggo Hertz miunakaké sistem metrik ya iku tikelan mendhuwur arupa kilo, mega, giga. Déné tikelan mangisor miunakaké satuanékan ukuran kaya desihertz, sentihertz lan sabanjuré. Luwih jlèntrèh pirsani tabel ing ngisor iki:
 
{{SI multiples
}}
 
[[Kategori:SatuanÉkan frekuensi]]
[[Kategori:SatuanÉkan turunan SI]]
 
 
{{satuanékan-stub}}
352.737

besutan