Nunung: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: penyakit → lelara (2)
(→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé)
(→‎top: éjaan, replaced: penyakit → lelara (2))
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki wiwit diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang duwé penyakitlelara katurunan, ya iku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011</ref>
 
Penyakit iku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya iku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau nglakoni terapi kanggo nyuda penyakité iku, ananging wis pasrah amarga iku memang penyakitlelara keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah iku namung bisa meneng amarga dhèwèké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabèh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
352.737

besutan