Tuma sirah: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, anggadahi → gadhah
(→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: endog → endhog)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, anggadahi → gadhah)
}}
 
'''Tuma''' inggih [[sato kéwan|kéwan]] ingkang nyesep [[getih]] ingkang wonten mustaka (sirah) [[manungsa]]. Tuma punika anggadahigadhah ukuran alit, lan boten katawis manawi ditingal namung saklébatan, tuma ugi wonten ingkang mondhok wonten ing kéwan. Endog tuma ingkang wonten ing sirah manungsa dipunwastani lingsa, biasanipun tumèmplèk wonten ing rikma (rambut manungsa). Lingsa punika manawi netes lajeng dados kor (anakan Tuma)
 
== Tandha-tandha wontenipun tuma==
352.737

besutan