1 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: kaanggé → kanggé
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Pertandhingan → Tetandhingan, sacara → kanthi)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: kaanggé → kanggé)
 
== Kadadosan Wigatos ==
* [[45 SM]] - [[Kalèndher Julian]] wiwit kaanggékanggé.
* [[404]] - Tetandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]] - [[Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[Mekkah]] kanthi damai.
352.730

besutan