Noah: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
(→‎top: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang)
Band kang durung ngumumké nama anyaré mau tercatat wis sadekadé ana ing indhustri musik tanah air lan hasilké 5 album awit berdiri ing [[Bandung]] taun 2000.<ref name="Peterpan 1"/>
sayangé, keceriaan kang kuduné dirasaké para personel Peterpan teralangi,
Sang vokalis yakni [[Nazril Irham]] utawa kang luwih dikenalkondhang karo nama [[Ariel]] isih ndekem ing balik jeruji wesi tahanan Mabes Polri lantaran kasus video porno kang ngelibatké dhèwèké.<ref name="Peterpan 1"/>
meski ngono, dukungan ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar termasuk musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
352.737

besutan