Sèl (biologi): Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Organel: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang
(éjaan, replaced: sacara → kanthi (4))
(→‎Organel: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang)
* [[Kondriosom]] utawa mitokondria.
* [[Plastida]] (mung ana ing sel [[tetanduran]] lan sapérangan [[ganggang|alga]]),
* [[Diktiosom]], luwih dikenalkondhang minangka ''badan Golgi'' utawa ''benda Golgi'',
* [[Ribosom]],
* [[Retikulum endoplasma]],
352.737

besutan