Serat Kalatidha: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Makna: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2)
(→‎Makna: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2))
 
== Makna ==
Syair ''Kalatidha'' bisa dipérang dadi telung pérangan, yaikuya iku: pérangan kapisan arupa pada 1 nganti 6, pérangan kaloro arupa pada 7, lan pérangan katelu arupa pada 8 nganti 12. Pérangan pisanan yaikuya iku [[mangsa]] kang miturut Rangga Warsita arupa kahanan tanpa adeg-adeging bebener. Pérangan kaloro isiné katekadan lan [[mawas dhiri]]. Pérangan katelu isiné sikap kang taat marang [[agama]] sajeroning masarakat.
 
==Tèks==
352.737

besutan