Wong Banjar: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Populasi suku Banjar: éjaan, replaced: ka- → angka
(→‎Sistem paseduluran: éjaan, replaced: paling tuwa → tuwa dhéwé (2))
(→‎Populasi suku Banjar: éjaan, replaced: ka- → angka)
 
== Populasi suku Banjar ==
Suku Banjar minangka suku ka-angka 8 paling akèh ing Indonésia
Miturut sensus BPS taun 2000 populasi suku Banjar kira-kira semene:
* 2.271.586 ing [[Kalimantan Kidul|Provinsi Kalimantan Kidul]] 76,34%
352.737

besutan