1 Januari: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: ka- → angka
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: kaanggé → kanggé)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: ka- → angka)
* [[404]] - Tetandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]] - [[Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[Mekkah]] kanthi damai.
* [[1763]] - Abraham Lincoln, Présidhèn ka-angka 16 [[Amérika Sarékat]] mroklamasèkaken émansipasi rasial.
* [[1801]] - Asteroid [[1 Ceres]], ingkang sepindhahan dipunpanggihi.
* [[1912]] - [[Taiwan]] dipundéklarasèkaken minangka nagari.
352.730

besutan