Yamoussoukro: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, ka- → angka (2)
(→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, ka- → angka (2))
|footnotes =
}}
'''Yammoussoukro''' iku minangka [[kutha krajan]] sisan [[kutha]] gedhé dhéwé ka-angka papat ing [[Pasisir Gadhing]]. Sing ndunungi ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', ya iku salah siji gréja sing gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
{{Kutha krajan ing Afrika}}
 
 
{{Afrika-Afriangka stub}}
350.349

besutan