Herman Willem Daendels: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: tahun → taun, mulai → wiwit, jabatan → kalungguhan, Dhaptar → Pratélan (2), Desember → Dhésèmber, sing ka- → angka
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: tahun → taun, mulai → wiwit, jabatan → kalungguhan, Dhaptar → Pratélan (2), Desember → Dhésèmber, sing ka- → angka)
|image = Herman Willem Daendels.png
|office = [[List of colonial governors of the Dutch Gold Coast|Governor-General of the Dutch Gold Coast]]
|term_start = 9 DesemberDhésèmber 1815
|term_end = 30 Januari 1818
|predecessor = Abraham de Veer
|religion =
}}
'''''[[Meester in de Rechten]]''''' '''Herman Willem Daendels''' ({{lahirmati|[[Hattem]]|21|10|1762|[[Ghana]]|2|5|1818}}), iku sawijining [[pulitikus]] [[Walanda]] sing arupa [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walanda]] singangka ka-36. Dhèwèké mréntah antarané taun [[1808]] – [[1811]]. Mangsa iku [[Walanda]] nembé dikuwasani déning [[Prancis]].
 
== Uga delengen ==
* [[DhaptarPratélan Panguwasa Hindhia-Walanda]]
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.rijksmuseum.nl/aria/aria_encyclopedia/00048220?lang=en Herman Willem Daendels - Rijksmuseum, Amsterdam]
 
{{kotak mulaiwiwit}}
{{s-gov}}
{{kotak suksesi|jabatankalungguhan=[[DhaptarPratélan Panguwasa Hindhia-Walanda|Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda]]|tahuntaun=1808-1811|pendahulu=[[Albertus Wiese]]|pengganti=[[Jan Willem Janssens]]}}
{{kotak selesai}}
 
{{DEFAULTSORT:Daendels, Herman Willem}}
 
{{bio-stub}}
 
[[Kategori:Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda]]
[[Kategori:Tokoh militèr Walanda]]
[[Kategori:Pulitikus Walanda]]
 
 
{{bio-stub}}
352.730

besutan