Polen: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pamérangan administratif: éjaan, replaced: ka- → angka
(→‎Pamérangan administratif: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2))
(→‎Pamérangan administratif: éjaan, replaced: ka- → angka)
 
== Pamérangan administratif ==
Polen miturut administratif dipérang dadi 16 [[provinsi]] ('ka-angka voyevod-an') utawa ''województwo'' ing [[basa Polen]]. Saben provinsi dicacah manèh dadi pirang ''powiat'' (padha karo [[kabupatèn]], terus saben ''[[powiat]]'' dibagi dadi sawetara ''[[gmina]]'' (kurang luwih ukarané antara [[kecamatan]] utawa [[kalurahan]])).
 
Provinsi Polen (ing [[Basa Polski|basa Polen]]):
352.737

besutan